יום שבת, 20 באוקטובר 2012

חורף בפתח-קרוטונים ביתיים למרק (שאריות לחם חלק 2)


טוב יש עוד זמן לחורף אבל השעון חורף כאן והגיע הזמן למרקים וקרוטונים טעימים כמובן בהכנה ביתית.
הפוסט הזה הוא המשך לפוסט הקודם "מה עושים עם שאריות לחם "
אז איך מכינים קרוטונים טעימים לחורף ?
חותכים לריבועים

כרגיל, פשוט מאוד.מייבשים לחם/ חלה יום יומיים בשקית מחוררת .
מכינים קערה ובה שופכים שמן זית באדיבות
 ו4-7 שיני שום כתושים וקורט מלח 
שופכים על ריבועי הלחם את תערובת השמן זית,מניחים על נייר אפיה  ,מחממים תנור על 160 מעלות מצב גריל עד להשחמה.
                                                             

 זהו מוכן !!שיהיה חורף נעים ובריא .

שאריות של לחם חלק 1 
שאריות של לחם -חלק 3


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תגובות