טוב יש עוד זמן לחורף אבל השעון חורף כאן והגיע הזמן למרקים וקרוטונים טעימים כמובן בהכנה ביתית.
הפוסט הזה הוא המשך לפוסט הקודם "מה עושים עם שאריות לחם "
אז איך מכינים קרוטונים טעימים לחורף ?
כרגיל, פשוט מאוד.מייבשים לחם/ חלה יום יומיים בשקית מחוררת .מכינים קערה ובה שופכים שמן זית באדיבות ו4-7 שיני שום כתושים וקורט מלח |
שופכים על ריבועי הלחם את תערובת השמן זית,מניחים על נייר אפיה ,מחממים תנור על 160 מעלות מצב גריל עד להשחמה. |
זהו מוכן !!שיהיה חורף נעים ובריא .
שאריות של לחם חלק 1
שאריות של לחם -חלק 3
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תגובות