יום שבת, 26 באפריל 2014

מה עושים עם שאריות חרוסת מפסח ?

היי לכולם ,בפסח הזה הכנתי חרוסת טעימה לפסח. ובכל שנה יש צנצנת ששוכבת במקרר לאחר החג .
החלטתי להעביר אותה לפאזה  מעניינת יותר.

מתכון לחרוסת :
-חבילה תמרים מגולענים
-חופן  נדיב של אגוזי מלך
-שקדים
-2 כפות טחינה
-מיץ תירוש -3 כפות

זהו מערבבים בבלנדר .

ומה הכנתי לילדים כנשנוש  בריא ומזין  :
מגלגלים חרוסת לכדורים קטנים ומגלגלים לכדורים .אפשר לצפות בקוקוס ,סוכריות או שוקולד .





2 comments:

תגובות